Home » Despre noi
 

Despre noi


Inceputul
Conta Superlex a fost infiintata in anul 2005, in urma unui studiu de piata avand la baza cresterea numarului de investitori straini in regiunea judetului Timis. Scopul era acela de a oferi servicii diverse, profesionale si competitive pentru a veni in intimpinarea nevoilor din ce in ce mai complexe ale societatilor comerciale.


Evolutia
Datorita serviciilor competitive de consultanta comerciala, legala si fiscala oferite, si avand in componenta sa o echipa de oameni competenti, cu o vasta experienta si reale cunostiinte in domeniu, Conta Superlex isi extinde, in timp, activitatea si pe domeniile financiar si contabil, oferind o gama variata de servicii intreprinderilor mici si mijlocii. Compania si-a extins apoi activitatea si in ramura comertului de import-export.

Numarul diversificat de categorii de activitati ale societatii, precum si calitatea serviciilor oferite au determinat multe societati sa apeleze la serviciile companiei. Conta Superlex are in desfasurare numeroase contracte de colaborare, atat cu firme mici si mijlocii, cat si cu o serie de intreprinderi renumite care desfasoara activitati importante pentru economia din partea de vest a tarii.

Compania ofera de asemenea, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile in domeniile legate de agricultura si constructii si industrie.

Obiective
Societatea are ca obiectiv imbunatatirea serviciilor oferite in domeniile administrativ, juridic, fiscal si financiar. Continuarea activitatii companiei se va realiza intr-o maniera evolutiva, incercand sa raspunda exigentelor tot mai mari ale clientilor sai prin acoperirea unei game cat mai diversificate de servicii necesare societatilor comerciale.

Politica societatii urmareste evitarea plafonarii administrativ-structurale si oferirea unor servicii profesionale si competitive in conditiile in care concurenta de pe piata este intr-o continua crestere.

Conta Superlex este o companie cu viziuni avantgardiste, cu dorinta reala de a-si imbunatati calitatea serviciilor oferite, mereu orientata catre necesitatile clientului sau, fiind capabila sa se adapteze la situatiile imprevizibile pe care le intampina datorita multitudinii domeniilor de activitate ale clientilor sai, precum si datorita nevoilor si cerintelor diverse ale acestora.

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana a determinat compania sa isi adapteze serviciile oferite din ce in ce mai mult pe necesitatile noilor investitori din comunitate, si va realiza acest lucru cu succes dat fiind faptul ca aceasta lucreaza deja, oferind serviciile sale la parametrii calitativi impusi de UE.